Hogy tegyem fel a notebookomra az Office 2013-at?
Figyelt kérdés
Vettem egy új notebookot de office nincsen rajta. Hogy lehetne rátenni?2015. aug. 27. 16:19
1/5 anonim válasza:
Például megveszed a boltban, beteszed a lemezt az optikai meghajtóba és követed az utasításokat.
2/5 szántóvető válasza:
elvileg keresel a neten valami free verziót,letöltöd,telepíted.azt nem értem hogy hol akadtál el vagy mi a probléma.vagy ms office-ra gondoltál? [link]
3/5 A kérdező kommentje:
De én egy vásárlás nélküli módszerre gondoltam :D Amugy a PC-men rajta van, azt nem lehetne pl pendriveon keresztül rátenni a notebookra?
2015. aug. 27. 16:41
4/5 anonim válasza:
Nem. De valamiről csak telepítetted a PC-re, hát arról telepítsd a notebookodra is.
5/5 tabaki válasza:
Persze, hogy nem volt rajta, mivel nem része a Windowsnak.
LibreOffice, WPS Office, OpenOffice miért nem felelt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!