Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gta 5 online segitség?

Gta 5 online segitség?

Figyelt kérdés

még nagyon kezdő vagyok gta 5 onlinehoz ezért pár kérdést nemtudok:

1 hány házam lehet összesen?

2 mivel lehet legtöbb pénzt leghamarabb öszeszedni?

3 ha vérdíj van a fejemen lefog menni egy idő után vagy csak ha megölnek?

4 hogyan növelhetem az életem?

5 a skillek lecsökkenhetnek ha nem használom valamelyiket?

2015. aug. 27. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:

1: Amennyit akarsz/tudsz venni. Nekem 3 van szerintem ennél többet nem érdemes vásárolni.

2: Ha a rangod 0-15 akkor küldetéseket csinálj ha már legalább 15 a rangod akkor daily object az ad egy csomó pénzt abból veszel házat és Heist-eket indítasz.

3: Ha 30 percig folyamatosan a szerveren játszol és nem ölnek meg akkor lekerül.

4: Passz. Ird be youtube-ra.

5:Nem csökkennek le.

2015. aug. 28. 11:23
 2/2 anonim ***** válasza:

1. max 3 "birtokod" lehet, legyen az garázs vagy ház (igen lehet külön venni garázst)

2. ahogy az előző leírta

3. szintén

4. bizonyos szintlépésenként (nem tudom pontosan melyikeknél) növeli a HP-d és ki is írja, hogy növelte

5. igen, ha pl sokáig nem futsz, lősz, vezetsz (bár ezeket nehéz nem csinálni egy GTA-ban :D ) akkor lecsökkennek

2015. aug. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!