Ha Windows 10-re teszek egy Avast-ot, akkor a Defenderrel összeakad, vagy a Defender kikapcsol az Avast telepítésével?
Nem kapcsolja ki és lehet belőle rosszabb esetbe kék halál.
Keresőbe vagy futtatásba beírod: gpedit.msc
Felügyelet sablonok -> Windows összetevők -> Windows Defender,katt rá.Oldalt Defender kikapcsolására dupla katt,engedélyezed,le okézod,ki van kapcsolva.
Win 10 alatt elvan így dugva már a kikapcsolási lehetősége.
Ott te csak a valósidejű védelmét kapcsolod ki! Attól még működik neked a háttérbe.Az olyan mintha a kis Avastodat ideiglenesen kapcsolnád le,na a Defenderrel is azt érted el! Háttérbe fut és,hogy idézzek onnét magyar nyelven ".. egy idő után visszakapcsolja"....
Tessék utána nézni,ha rendesen teljesen le akarod kapcsolni,akkor ott kell ahol le írtam!
//dirtywindows pont hu/2015/06/08/windows-defender-kikapcsolasa-a-windows-10-ben/
http: -t tessék elé írni,és a végén a pont hu = .hu -> Gyík nem enged linkelni.
És igen,én is telepítettem eleget gépet,Avastal együtt (is) ami ugyan nem maradt fent sokáig,de ez más téma.
Az a probléma hogy el sem olvastad az általad linkelt cikket. Abban ugyanis szerepel, amiről Én is beszélek:
"Fontos megjegyezni, hogy ha telepítünk egy dedikált vírusirtót, akkor a Windows automatikusan lekapcsolja a Windows Defender-t, így a következő lépésekre csak akkor van szükség, ha ez valamiért nem történne meg, vagy egyáltalán nem akarunk vírusirtót használni a rendszeren – utóbbi nem javasolt!"
Csak nem mindegyik és nem teljesen.Én erről beszéltem.
Avast mellett is van tapasztalatom,illetve még jó pár féle mellett,melyik kapcsolja rendesen le,és melyik nem.
10 még nem oly tökéletes rendszer és sok védelmi program sem rá.
Nem kell itt vitázni, nyugalom. :D
Feltettem az Avast-ot, a Defender engedi dolgozni, és megnéztem Gépházban, a Defender beállításai elszürkültek, és nem fut, tehát csak az Avast megy most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!