Hogyan lehet a Skype-on a korábbi üzeneteket megjeleníteni?
Figyelt kérdés
Csak 1 napot és 7 napot ajánl fel, nekem sokkal korábbi üzenetek megtekintésére lenne szükségem.2015. aug. 25. 17:06
1/9 anonim válasza:
Az én Skype-omban ha felgörgetek a betöltődött beszélgetés elejére, akkor betölt korábbiakat, és így tovább.
2/9 anonim válasza:
Továbbgörgeted felfelé a beszélgetést.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem görgeti tovább. (Újratelepítettem az op.rendszert valamelyik nap, régen nekem is mutatta felfelé görgetésnél, de most nem.)
2015. aug. 25. 17:36
4/9 anonim válasza:
Csak annyit jegyez meg amennyit nem töröltél.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem töröltem egyet sem, kézi törlésig van beállítva.
2015. aug. 25. 17:55
6/9 anonim válasza:
Újratelepites után nem fog menni, hacsak nem mentetted ki. Valószinű ennyit tárol szervel odlalon.
Nekem is minden gépen addig lehet visszatekerni, amióta az adott gépre jöttek az üzenetek.
7/9 A kérdező kommentje:
Újratelepítés előtti üzenetek megvannak, találtam aug. 5-i üzenetet is, és csak most hétvégén telepítettem újra a gépet. Üzleti skype, nagyon sok partnerrel, fontos lenne.
2015. aug. 25. 19:20
8/9 anonim válasza:
Mármint Skype for Business? Ami előtte Lync volt? Még korábban pediog Office Communicator.
Az nálam az Outlookba loggol, ott van egy Conversation history mappa.
9/9 anonim válasza:
Sima Skypenál 30 nap de maximum 200 üzenet az ami visszaáll újratelepités után ez alapján:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!