Tudnátok mondani egy olyan programot amivel fel tudom venni a játékot?
olyat keresnék amivel legalább 20 percet lehet felvenni és ingyenes (persze ha létezik ilyen)
camstudio kizárva. rendszer: win7
Ezt írja a Fekete kép hibára a hivatalos oldal:
I have a black screen and can't see my stream
Firstly, make sure you have created a scene and added a source (right click the sources box). After that, you'll need to turn on 'Preview Stream' or be streaming / recording in order to see your stream
If you use a laptop, you may have a black screen due to switchable graphics. See this thread for more information.
Ez kb Magyarul:
A kép azért fekete mert nem adsz hozzá forást.
igen azóta már rájöttem hol, hogy kell forrást hozzáadni. fel is vettem pár részletet játékokból. de valamiért a felvétel nagyon akadozik. meg van még pár problémám vele.
nem hiszem hogy ez lenne a legmegfelelőbb program. tudnátok még ajánlani mást? az eddigi válaszokat köszönöm :)
Hát akkor, ott van a fraps, ami ugye a legszebben tömörítés nélkül rögzíti a game-t, vagy at Action esetleg a D3D Gear, de itt megtalálod a legjobbakat kilistázva és, hogy melyik mit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!