Nem működik a fájlkezelőben a jobb egérgomb! (? )
Ha a fájlkezelőben bárhol (fájlon vagy üres helyen vagy akárhol) megnyomom a jobb egérgombot, elkezd tölteni, aztán felül írja, hogy Fájlkezelő (Nem válaszol) és hiába várok, nem történik semmi, csak tölt, tölt tölt. Mindenhol máshol működik a gomb (legalábbis eddig nem vettem észre máshol hibát). Ha bezárom a fájlkezelőt, egy másodpercre eltűnik a tálca, és a lila háttér (win8-as) látszik a helyén, aztán újra látszik, és bezáródott a fájlkezelő.
Gép: Dell Inspiron 3531
Oprendszer: Windows 8.1 (64 bit)
Vírusirtó van, Norton.
A probléma a kb. egy hete áll fenn, vagyis egy hete használtam a gépet utoljára, és akkor történt ez először (de az alatt a használat alatt előbb már használtam a fájlkezelőt, csak később lett ez). Kikapcsoltam a gépet és reméltem hogy legközelebbi bekapcsoláskor (azaz ma) megjavul. De még mindig fennáll a hiba.
A vezeték nélküli egeremmel (Genius NS-6000) és a laptop saját touchpad alatti gombjaival is ugyanúgy rossz.
Nem vagyok egy számítástechnikai analfabéta, de még csak 14 éves lány vagyok, ezt figyelembe véve válaszoljatok, kérlek.
feltehetőleg települt vmi a gépre, ami befészkelte magát a helyimenübe, és vagy már letörölted és nem tud rá hivatkozni, ezért behal, vagy vmi kéretlenprogram, nehéz megmondani. szedd le ezt: [link]
és a gyanús részeket töröld/tiltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!