Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet ablakos módban...

Virágh Attila kérdése:

Hogyan lehet ablakos módban futtatott játék eseték az ablakot teljes méretre helyezni, hogy ne legyen alul képeltűnés?

Figyelt kérdés

dio2 csak ablakos módban tudja a fullhdt, viszont úgy a potionok, stb nem látszik a start menü ilyesmi miatt....

meg lehet oldani, hogy teljes méretre helyezzem az oldalt, mint pl. a böngészőt, vagy bármit?

hallottam hogy van valami fix, de nem találom, illetve arra is létezik megoldás, hogy ne tudjak kikattintani az ablakból

köszi a válaszokat.

2015. aug. 23. 21:02
 1/4 SylwerStone ***** válasza:
Ez valószínűleg túl egyszerű lenne, de: alt + enter?
2015. aug. 23. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:

az teljes képernyős módba teszi a játékot, és akkor a D2resolution mod kifagy

csak ablakos módban működik, ezért szeretném teljes méretre tenni, mint egy sima ablakot

nfs rivalsnál működik, de gondolom ez túl régi

dio2 pedig 800*600-on 32"-on igencsak csúnyácska

1920*1080 viszont tök penge, csak így meg nem túlságosan szerencsés játszani vele :D

szóval lényeg a lényeg, ablakos mód kell és teljes méretre szeretném rakni nem teljes képernyősre--->arra gondolok mint mikor egy ablakot a bezár és a tálcázás ikon közötti teljes méret gombbal fullba küldesz :)

2015. aug. 23. 21:22
 3/4 SylwerStone ***** válasza:
Sorry nincs tippem. De nekem rémlik, hogy én is próbáltam régebben és akkor nekem full screenben futott full hd-n
2015. aug. 23. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:

értem, keresgélek még hátha lesz valami

köszi

2015. aug. 24. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!