Windows 7 update nem működik. Miért?
Nekem a 9.hozzászóló módszere működött!
Egyébként találtam egy fórumos leírást a KB3102810-es frissítésről, de itt sem nagyon tér ki arra, hogy konkrétan mi okozza a gondot. [link]
Nem mellékesen teljesen mindegy, hogy legális vagy nem legális windows példány frissítéséről van szó. A fórumos válaszban az - "Első alkalommal sok időt vehet igénybe a frissítések keresése, mely akár 1-2 napot is jelenthet." -
elég viccesnek tűnik.
Helló belló!
A probléma megoldódott és azonnal tölti lefelé a frissítéseket. Sokat kínlódtam vele , keresgéltem míg ide értem.
Szerencse.
A számú hozzászólásnál ott a megoldás, de ha már ráleltem én a linkeket is berakom ide.
64 bites Win7 Update hibaelhárító frissítés: [link]
32 bites Win7 Update hibaelhárító frissítés:
Ajánlott a Windows saját böngészőjét használni a letöltéshez.
Üdv Mindenkinek!
Én most találkoztam a fent említett problémával. A fentebb említett és a Windows communityn jelzett 2 db hibajavító frissítés + legfrissebb Windows Update Agent telepítése után működik a Windows Update.
DE !!! 29 , még egyszer, 29 óra folyamatos keresés után írta ki, hogy 101 darab fontos és 9 darab választható frissítés készen áll!
Tényleg türelem kell hozzá! Ez a jelenlegi helyzet. Gondoltam közkincsé teszem ezt a tapasztalatot.
Most már mindegy mert formáztam az egészet..
Csak most meg az a baj hogy hiába akartam windows 10-et telepíteni a gépre, leáll miközben bootol a telepítő pendrive-ról. Másik 4! gépre pedig gond nélkül felmegy. Windows 7-el működött, de most meg az a baj hogy ha megnyitom az update-et kékhalálozik a gép...
Windows 10 talán normálisabb lenne és olajozottabban mennének a frissítések. Csak az meg nem telepíthető. Csak azt nem értem hogy az a windows 7 sem ment fel "Microsoft.Windows.7.AIO.64bit.Hun.2016.June-fatebringer" aminek olyan skinje volt a telepítőjének mint a windows 10-nek. Lehet hogy a kék kockákkal van a baj?? Régi laptopról van szó(de w10 kompatibilis), más gépre gond nélkül települ. Talán egy olyan telepítő ami w7 skinnel van ellátva és mégis windows 10 az jó lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!