Akkor most már nincs ez a program a gépemen? Többi lent!
Letöltöttem egy magyarítást ami végül nem működött és újra kellett telepítenem emiatt a játékot.
A játék elindult miután újra telepítettem de a magyarítás bent maradt a programok telepítése és törlése menüben és egyszerűen nem tudtam letörölni mert ezt írta ki amikor töröltem volna: "A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes." Meguntam és kiszedtem úgy, hogy a ccleanerben a bejegyzés törlése menü pontra kattintottam ami nem törli a teljes programot vagy mi viszont, ha úgy vesszük kézileg letöröltem a fájlt mert a játékot letöröltem mappástól ahova a modot is telepítettem régebben.
Szóval akkor rajta van a mod a gépemen vagy nincs?
Sajna bármilyen furcsán is hangzik de az egész nyáron ezen aggódtam. :/
Need for Speed The Run.
Need for Speed The Run hungarian mod.
Beszéltem egy fickóval és neki sem működött ő le tudtad rendesen törölni nem írta ki ezt neki:
"A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes."
Mit jelent ez egyáltalán?
Először is:
A lényeg:
"A jelenlegi magyarítás eltávolítása csak a CCleaner-rel lehetséges."
Megnyugszol végre? :D
Nem igazán mert azt én írtam nekik, hogy nem tudtam máshogy kitörölni csak úgy, hogy a bejegyzését töröltem.
Ők meg kirakták de csak később jöttem rá, hogy a revo uninstallerrel lehet kitörölni de ekkor már nem volt meg a visszaállítási pont.
Előtte úgy volt kiírva náluk, hogy a jelenlegi magyarítás eltávolítása csak a játék teljes eltávolításával lehetséges.
Tehát nem tudom vissza állítani sem a gépemet nincs rajta már meg az a pont...
Leginkább az aggaszt, hogy a bejegyzés törlése hová kerül a gépemre.
Vagy lehet úgy is törölni egy fájlt, hogy elsőnek kitörlöm kézileg, majd utána törlöm a bejegyzését?
Ha ez így szabályos eltávolítás, akkor megnyugodtam de még így is elég lesz kihevernem mert egész nyáron ezen kattogtam...
Ezelőtt még soha nem találkoztam ilyennel.
de már nem tudom mert a ccleanerrel a bejegyzését töröltem.
Akkor ezzel vissza tudom állítani a modot?
Rendben, köszi.
Kipróbálom.
Csak az zavar igazán, hogy az uninstaller, amit a programok telepítése és törlése menüből kiszedtem a ccleanerrel, hová került a gépemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!