Battlefield 4 mindig kirug ha megpróbálok felmenni egy szerverre, Megoldás? [LEIRÁSBA TÖBB]
Figyelt kérdés
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ('A nevem')
Megpróbáltam keresni rá megoldást 1 értelemes megoldást jött hogy telepitsem a battlefield 4 mappájában a punkbustert de nem jött be..... SÜRGŐS :(
2015. aug. 22. 21:52
1/6 anonim válasza:
Itt elvileg nem ér még véget a hibaüzenet, ír még ki valamit? Valahogy így kéne kinéznie:
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ('xxx') (for 0 minutes) ... No Packet Flow"
2/6 A kérdező kommentje:
Igen bocsi mert nekem kicsi a monitorom és nem irja végig, na mind1 megoldás van ?
2015. aug. 23. 09:52
3/6 A kérdező kommentje:
Ez a teljes:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'NEVEM' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed
2015. aug. 23. 12:37
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
De már csomószor feltelepitettem és minden 2. alkalommal kikickel
2015. szept. 18. 16:15
6/6 anonim válasza:
kress youtubon punkbuster fixed videót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!