Mi a leggyengébb a gépemben? Játékok miatt szeretném frissíteni!
Sziasztok! 1 éves a gépem, úgy gondolom elég sokat fizettem érte, mégis feladja a leckét neki pár játék, nem tudom, hogy ez a játék optimalizálatlansága miatt van-e (pl. GTA 5 szinte csak low beállításokon megy normális FPS-el) de van lehetőségem lecseréli legalább egy alkatrészt, erre 70 ezer forint keretem van.
Egy másik kérdés: Több FPS-t lehet elérni, ha a játék SSD ről van indítva és nem hagyományos sata HDD ről?
A gépem adatai: gigabyte ga 990xa ud3
8gb corsair vengeance ram 1866 MHZ
Gigabyte radeon hd 7850 2GB OC
AMD FX 6300
Na végre a végére elkezdte valaki kapizsgálni a lényeget.
Kérdező, neked mi számít "jó futásnak"? A Watchdogs, GTA 5 stb. szaggatnak, élvezhetetlenek ha nincsenek Low-on?
Ezeknek a játékoknak pedig mennie kéne. Nem Low-on, hanem hybrid on/off normal/high beállításokkal, FullHD-n.
Mi a tápod pontos típusa?
Van e húzva valami?
Vírust kerestél e?
Minden friss driver fent van?
Nekem a processzorom egyenértékű a tieddel, a videókártyám viszont egy fokkal gyengébb: És nem Low-on futottak az általad említett játékok.
Watchdogs nálam:
https://www.youtube.com/watch?v=lHhPba6NrVY
Leírásban ott van grafikai beállítás is.
Illetve:
Csekkold le a hőfokokat terhelés alatt (pl speedfan), és nyomass egy stressz tesztet Aida 64-el. Ott is nézd meg a hőfokokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!