Powerpoint (. PPS fájlból) szeretném kinyerni a képeket, miként tehetem ezt meg?
Igazából a szöveges tartalomra lenne szükségem, külön-külön ki szeretném belőle nyerni a képeket és úgy felismertetni... Ez a jó módszer?
Igazából nem tudom mi a különbség a .PPS és .PPT fájlok közt, ez most PPS...
„ez most PPS”
Emlékeim szerint a két formátum közötti különbség annyi, hogy a PPT szerkeszthető, a PPS pedig automatikusan indul, és a vetítés befejeződése után be is záródik. Kísérletezz a következővel -- nekem linuxon, LibreOffice Impresszel mindenesetre működik, gondolom, hogy az igazi PP is tudja:
Hívd be PowerPointba a kérdéses PPS-fájlt, az nyomban futni kezd. Nyomd meg a jobb egérgombot, elvileg megjelenik egy menü, ebben válaszd a „Bemutató szerkesztése” pontot, akkor bezáródás nélkül leáll, és hozzáférsz a diák tartalmához.
Nincs sajnos ilyen menüpontom :S
Nem tudom lehetséges lenne -e az hogy magánban küldenél egy e-mail-címet és átküldeném a PPS-t... (ha van kedved segíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!