Milyen driverre van szüksége a Windows-nak?
Eredti telepítőlemezes, 32 bites Windows 7-es rendszerem van. Nem rég automatikusan frissített a gépem Windows 10-re. A Windows 10-et letölthettem ISO fájlban is és kiírtam DVD-re. Pár napja úgy döntöttem, hogy újra telepítem a gépemet mert nagyon lassú volt. A Windows 10-es DVD-mmel BOOT-oltam. Miután elindult a telepítő sajnos már az elején megállt mert valamilyen drivert kér. Milyen driver kell ahhoz, hogy futni tudjon a Windows 10 telepítő? A Windows 7-esnél nem csinált ilyet.
Olvastam, hogy valakinek a Windows 7-nél és a 8-nál is ezt csinálja? Ez miért van?
Tudtok segíteni?
Köszönöm!
Már a telepítés legelején kéri a drivert.
Ez egy Windows 7-es kép, de ugyanezt írja ki nálam a Windows 10-nél, viszont a 7-nél nem.
Lehet hogy SATA driver kel neki.
Mi a gép pontos típusa?
Pontosan ez. [link]
De a letölthető driverek közül nem fogad el semmit. Ráadásul a saját telepítő CD-jét sem fogadja el. Ekkor mi van? :/
Az nem egy új darab fel kéne ismerni minden egyes porcikáját.
A Microsoft oldalán még annyi írnak, hogy olvasási hiba is lehet, pl. sérült DVD lemez.
Szerinted egy ezer éves G31 -es LGA775 -ös tokozású alaplap támogatja az UEFI módot?
Mert egy alaplapot se tudok neked mondani erre a foglalatra, ami UFEI -s BIOS -al jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!