Ajánlanátok normális vírusítót, amit rátehetek ha hoznak hozzám szerelni gépet?
Én itthon Smart Securytit használok, de ez pénzes, ezt nemfogom felteni az tuti.
Ajánlanátok vmi jót, ami normálisan teszi a dolgát, és tényleg véd, de nemisnagyon fogja a gépeket?
pl: Avast, AVG
Köszöntem
Antivírus: Avira Free
Zenelejátszó: foobar2000
Windows 8 és 10 esetében az alapból a gépen megtalálható Defender gond nélkül végzi a dolgát, régebbi Windows verziókhoz, mint ahogy te is írtad, AVG vagy Avast. Lényegében mindegy, ingyeneseknek hasonló tudásuk van, de nekem egyikkel sem volt még problémám régebben.
Zenelejátszót meg nem bonyolítanám túl; Windows Media Player
Értem, köszönöm. MSE re énis gondoltam mmár, zenelejátszónak, pedig vagy WMP vagy VLC.
Bár én amit használok gépeimen, az zenére a Winamp, legutcsó kiadása, vírusírtónak meg a fentebb írt Smart security
Ha a felhasználó magyar nyelvű AV-t szeretne:
- Avast,
- AVG,
- Comodo - van tűzfalas verziója is,
- Panda Cloud.
Az MSE a Windows 8-tól már része a Defendernek.
Amennyiben nem fontos a nyelv:
- 360 Internet Security,
- Ad-Aware Free Antivirus+ ( magyar nyelv ? ),
- Bitdefender - még a beállításokkal sem kell foglalkozni.
Okés, köszönöm szépen!
Kicsit OFF: Windows Me (Milleniumhoz) jelentek meg Service Packok? Ha igen Hol tudom leszedni, mert kellene.
Köszöntem mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!