A wine programot szeretném fel rakni ubuntu 11.10 re de a software center állandóan azt irha ki hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot mikor van netem most mit csináljak?
@#3:
Semmi különösebb, csak a leginkább jellemző oldalsávja nekem nagyon nem jött be. Rengeteg apró programom van, és kilométereket kellett föl-alá lifteznem rajta. Raktam rá Gnome Classicot, abban a pillanatban helyreállt a világ rendje. Néha visszaváltok, és próbálkozom vele egy ideig, de a szolgálatkészen és halál fölöslegesen előugráló oldalmenütől előbb-utóbb mindig görcsbe áll a gyomrom.
@#6:
Életemben sem szabtam még testre OS X-es indítósávot, még az is lehet, hogy de. Mindenesetre egyszerű próbálgatással több dologra rájöttem, de semmi olyanra, amitől kényelmesebbnek találtam volna. Lehet, hogy csak a türelmem fogyott el a kelleténél előbb, de akkor és ott annyira elegem lett belőle, hogy azóta se jártam utána, miben lenne jobb, mint a Gnome, KDE, XFCE, LXDE, meg a többi, amelyekben eget vívó új találmányok nélkül csak minden klappol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!