Windows 10 - téma szerkesztése?
A Windows 10-en van olyan lehetőség, mint a Windows 7-en volt, hogy a letöltött témákat személyre lehetett szabni (kiválasztani a nekünk tetsző képeket)?
A válaszokat előre is köszönöm!
10525-ös build újdonságai közül az egyik! :)
"Frissített színválaszték: A Gépház > Személyre szabás > Színek útvonalon találjuk az újdonságot ami végre színt hoz az ablakok fejlécére is!"
Dirtywindows-on megtalálod, belinkelni nem engedte.
Így meg tudod változtatni a fejlécet, amíg nem építik be a lehetőséget.
Mivel linket nem enged, "ablakkeret átszínezése windows 10 ben" erre googlezz rá, és az első DirtyWindows találatban ott a megoldás! :)
Köszi,ezt a témás dolgot láttam már,de kissé búgós az, inaktív ablakok címsorát fehér/szürkén emeli ki,csúnya.
Megvárom míg jön az az újdonság :)
Köszönöm a válaszokat,de én ezt egy kicsit másképp értettem. Én arra gondoltam, hogy az olyan témákat személyre lehet-e szabni, amiket a Microsoft oldaláról töltöttem le. Személyre szabáson belül arra gondoltam, hogy például meg lehet-e változtatni a képek közötti váltás időtartalmát, vagy hogy ki lehet-e választani, hogy melyik képeket váltsa (mert vannak olyan képek a témában, melyek nem tetszenek). Az utóbbira egy példa a Windows 7-ből ( [link]
Az eddigi válaszokat köszönöm, és a továbbiakat pedig előre is :)
Nálam nem bugos, az inaktív ablakok fejléce is ugyanazt a színt viseli, mint az aktívoké.
Külföldi fórumon is szóltak már,hogy hibádzik az a téma.Illetve eddig minden gépen amin találkoztam vele (családon belül is) mind selejt téma.
Lehet nem érted mire gondolok.Mindegy,úgyis megcsinálják,hogy alapból lehessen színt adni ennek a csúf vakító fehérnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!