Ha a Sims3-at letöltöm a netről akkor is betudom állítani a nyelvet vagy ehhez a CD-s játékot kell megvenni?
Figyelt kérdés
amúgy annyira nem muszály hogy magyarul legyen habár úgy majd könnyebben megértem de az angolt is egész jól kitudom találni, esetleg google fordítóba beírom ha semmiképpen nem értem de az androidos változatnál értem csak a pc változatot egyátalán nem ismerem, mivel a boltokba nem igazán néztem eddig és gépem sem/nincs hozzá. A saját laptopom egy katasztrófa(ha nagyon kell netezésre használható, de van tabom.) És anyám gépére meg nem akarom rárakni mert szinte sose használom és nem is akarom hogy tudja hogy játszom vele2015. aug. 17. 19:07
1/2 A kérdező kommentje:
És légyszi ne azokat írjátok hogy miért ne akarom hogy tudja azt hogy Simsezek hanem a kérdésemre szeretnék választ kapni.
2015. aug. 17. 19:10
2/2 ThodEE GoD válasza:
Itt egy videó a beállítás menetéről! Telepítés után kell végrehajtani !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!