FELMÉRÉS! PCre melyik az a videolejátszó program, amit ti nagyon szerettek s bevált?
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 15:36
11/16 anonim válasza:
KMPlayer szerintem a legjobb. A VLC-t nem szeretem mert csúnya, olyan Windows95-ös hangulatot áraszt.
12/16 anonim válasza:
Nekem mindig 2 lejátszó program van a gépen.
Az egyik a már sokat említett VLC Player. Egyszerű de nagyszerű program, viszont előfordult már hogy valamiért errorozott:
Ekkor jött az Mplayer.
13/16 anonim válasza:
#11: Azt nem árt tudni, hogy a KMPlayer minden frissítéskor egy halom malware-t telepít a gépedre. Ha a böngésződ tele van reklámokkal és felugró ablakokkal, akkor most már tudod, hogy miért.
A Potplayer szinte teljesen megegyezik a KMPlayerrel (ugyanaz írta, aki az eredeti KM-et), csak kártevők nélkül.
16/16 anonim válasza:
Szerencsére jól védve van a gépem, úgy lepattannak a vírusok és malwarek a rendszerről, mint legyek a magasfeszültségű transzformátorról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!