Hogyan tudom feltelepiteni a windows 10et a tabletgépemre?
Figyelt kérdés
Vettem egy Modecom 8025 IPS18 tabletgépet a héten, nem működött a hang, pedig zsírúj volt. Megnéztem a hangkártya illesztőprogramját, azt írta semmi baja. De nem működött akárhogy probáltam, ugyhogy arra jutottam hogy ujratelepitem a win 10et. Csakhogy! Egyszerüen nem megy, probáltam a win 8at is, de először a win 10et. Próbáltam bootolni pendriverről és micro sd-ről is, de nem megy, vagy lehet menne de nemntudom. Nem vagyok hülye hozzá mielőtt ezt mondanátok! Csak most csinálok ilyet először. Probáltam utánaolvasni, de semmi. HELP!! *-*2015. aug. 15. 18:07
1/3 anonim válasza:
nos, ha én olyan okosnak mondanám magam, mint te, akkor bizonyára megosztanám, hogy mi is történik telepítéskor/bootoláskor, mert a "nem megy" elég tág fogalom, ezzel sokat nem tudunk kezdeni..
2/3 A kérdező kommentje:
Usb-n keresztül rácsatlakoztattam egy billentyüzetet. Nyomkodtam az f12, f9, f8 és az esc gombokat, de nem reagált rá semmit, szóval még a boot menübe se tudtam bejutni
2015. aug. 15. 20:19
3/3 A kérdező kommentje:
Valamilyen oknálgogva sikerült feltelepitenem, de nem azt amit letöltöttem hanem ami a gépen volt, nem tudom hogy hogyan, de!!! Nem még mindig nem mûködik a hang, illesztőprogram kellene hozzá, de nem tudok honnan letölteni, még a honlapja oldalátol se. És az érintés érzékelés is eltünt, azt irja a rendszergazda hogy a kijelző se nem tollal se nem érintéssel nem vezérelhető, pedig egy tabletről van szó. Ilyen szinten nem értek hozzá. Próbáltam ugy hogy kihuzom az usb és ujrainditom, de akkor se érzékeli az ujjamat. Help! :(
2015. aug. 16. 04:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!