érdemes frissíteni Win 10-re?
#1.Ugyan ezt fogom tenni de én 7-et használok és 1 éve Linux-ot.
Kérdező:Az MS minden megtud rólad.
Ha Windowsod van,akkor mindegy.DE nem ezt kell ezt a "megfigyelést" ennyire túl dramatizálni...Tessék jobban tájékozódni.
Kérdező...Tiszta telepítést javaslom ha nem szeretnéd több problémába ütközni! Ugyan is (nem mindig) de elő jöhet még hiba,bár nekem már most jobb mint a 8.1 volt..
Lényeg ne rá a rendszeredre frissítsd mert abba nem biztos,hogy lesz köszönet.Legtöbb bajt az okozza.
Kmspico és társaival aktiválható ha nem veszi meg az ember.
Szükségét érzed, hogy új oprendszered legyen? Megfelel számodra a jelenlegi Windows 7? Van olyan funkció a Windows 10-ben, ami a 7-ben nincs, és neked szükséged lenne rá?
Ezen kérdéseket mérlegelve dönts.
Tovább tartsd szem előtt, hogy bizony adódhatnak problémák. Főleg most, a kezdeti fázisban, hiszen a MS szinte félkészen dobta piacra a Windows 10-et.
Én kipróbáltam, a felületét tekintve a Win8 sem tetszett, de ehhez képest még egy vasúti klozet is nagyobb vizuális élményt nyújt.
A "kémkedésről" meg sokan azt sem tudják, hogy mi után "kémkednek", csak félinformációkra alapozva terjeszti, amit a szájába adtak.
Persze, számomra sem lesz vonzó egy oprendszer, ami kvázi ellenőrizetlenül, a működéséhez nem szükséges adatokat továbbítgat, de az is igaz, hogy ezt azért nem úgy kéne beállítani, mint ha egy megszállott pszichopata leskelődne utánunk lépten-nyomon.
Továbbá a kötelező frissítés is eléggé visszás dolog. Persze, meg lehet kerülni, kicsit trükközve, de alapértelmezésben nincs választásod, amit azért jócskán bunkóságnak tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!