Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 pendrive-ra de...

Windows 7 pendrive-ra de hogyan s miként?

Figyelt kérdés
Van egy Toshiba Satellite C50D-A-149 notebookom es most egy Linux Mint de le akarom valtani windows 7-re de ilyet még nem csinaltam vagyis telepitettem mar windowst de csak dvd-rol. Nos itt csak egy a bibi megpedik az hogy ebbe a notebookba gyarilag nincs optikai meghajto es ezert akarom a pendrive-os verziot de tanacsok es tippek nelkul nem nagyon akarol belevagni tehat a kerdesem az lenne h ehhez a fajta laptophoz hogyan irjam ra a win 7-et a pendrivera? S hogy alljak neki? Tudom hogy van tobb ilyen kerdes de ott gondolom mas a helyzet es ezen Linux Mint van de hallottam olyat is hogy a pendriverol valo telepitesnel lenyeges az is hogy milyen a volt vagy jelenleg milyen rendszer van rajta. Elore is koszonom a valaszokat :)

2015. aug. 13. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rufus-sal tedd rá egy minimum 4GB-s pendrive-ra(Kinston-t ajánlom).Majd a pendrive-ról bootolj.Feltelepítetted utána jön a driver vadászás.Amúgy miért akarod leváltani Mint-et?
2015. aug. 13. 20:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Azert mert Windows parti vagyok es amugy se tetszik a linux .......amugy bovebben le tudnad irni ezt a megoldast? Es ez az en helyzetemben is jo? :)
2015. aug. 13. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
2015. aug. 13. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor válts másikra.Mi nem tetszik benne?Az ablakkezelő?Akkor válts másikra:IceWM,LXDE,XCFE,Mate,Unity,GNOME Shell,KDE...

Ha meg a disztró akkor van más választás is:Ubuntu és a variánsai,Fedora,OpenSUSE,AntiX stb.

A menete:1.A Rufus-sal keressd meg az ISO-t.( telepítőt)

2.Inditás,formázza,rámásolja és bootolhatóvá teszi

3.Bootolsz a pendrive-ról.

4.Telepíted a Windows-t.

5.Feltelepítés útán driver-t keresel(azon gondolkodsz hogy Linux-on sokkal egyszerübb volt)

2015. aug. 13. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Én speciel vért izzadtam mire fel tudtam telepíteni a wifit a debian disztrómon, a wine meg még mindig nem sikerült.

Mindkettő rendszernek megvan a célja.

2015. aug. 13. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Tudom.Én nem rég telepítettem egy netbook-ra a windows 7-et.

Wifi minden müködött.A VGA-hoz nem volt megfelelő driver,meg a hangot se kezelte normálisan(aktív volt a némító és hiába nyomtam nem lett hang)kb. másfél óráig kerestem a driver-t a hangszoró kezelőhöz végül Driver Booster-hez kellet nyulnom...Csökkentet modban volt csak képes elindulni mert az új VGA driver-től KB fél óra alatt lett használható.Meguntam aztán felraktam a Lubuntu-t és müködött minden.A HD videók mentek szaggatás mentesen,volt hang is.A Debian azt nekem se sikerült müködésre bírnom.Zárt volt minden driver a géphez ami a Debian-ba nem akart megtalálni.Amőgy nem 1 Windows-t telepítettem de ez a notebook kifogott rajtam.

2015. aug. 13. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
*Amúgy.Bocs a helyesírási hibáért.
2015. aug. 13. 21:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj......amugy ez a noti eleve windowsos volt csak az elozo tulaj rakott ra linuxot
2015. aug. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!