Windows 7 pendrive-ra de hogyan s miként?
Akkor válts másikra.Mi nem tetszik benne?Az ablakkezelő?Akkor válts másikra:IceWM,LXDE,XCFE,Mate,Unity,GNOME Shell,KDE...
Ha meg a disztró akkor van más választás is:Ubuntu és a variánsai,Fedora,OpenSUSE,AntiX stb.
A menete:1.A Rufus-sal keressd meg az ISO-t.( telepítőt)
2.Inditás,formázza,rámásolja és bootolhatóvá teszi
3.Bootolsz a pendrive-ról.
4.Telepíted a Windows-t.
5.Feltelepítés útán driver-t keresel(azon gondolkodsz hogy Linux-on sokkal egyszerübb volt)
Én speciel vért izzadtam mire fel tudtam telepíteni a wifit a debian disztrómon, a wine meg még mindig nem sikerült.
Mindkettő rendszernek megvan a célja.
Tudom.Én nem rég telepítettem egy netbook-ra a windows 7-et.
Wifi minden müködött.A VGA-hoz nem volt megfelelő driver,meg a hangot se kezelte normálisan(aktív volt a némító és hiába nyomtam nem lett hang)kb. másfél óráig kerestem a driver-t a hangszoró kezelőhöz végül Driver Booster-hez kellet nyulnom...Csökkentet modban volt csak képes elindulni mert az új VGA driver-től KB fél óra alatt lett használható.Meguntam aztán felraktam a Lubuntu-t és müködött minden.A HD videók mentek szaggatás mentesen,volt hang is.A Debian azt nekem se sikerült müködésre bírnom.Zárt volt minden driver a géphez ami a Debian-ba nem akart megtalálni.Amőgy nem 1 Windows-t telepítettem de ez a notebook kifogott rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!