Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kér fájl átalakítást,...

Miért kér fájl átalakítást, kódolást a pdf formátum megnyitáshoz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:
terhes vagy!
2010. márc. 9. 09:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Te igen?
2010. márc. 10. 07:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert ha mindenhova azt irkálod, hogy "terhes vagy", egyszer neked fog bejönni majd ha egyáltalán nem fogod akarni. Tudod a bumeráng visszavág.
2010. márc. 11. 11:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Igazad van a természet csodálatos, talán még egy férfi is lehet terhes ha sokat írogatja másnak hogy az. Erre miért is nem gondoltam?
2010. márc. 11. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem arra céloztam hogy férfi lehet terhes, mert egyértelmű volt hogy ilyen baromságot egy lány nem irkálna, de gondolom majd ha egyszer dolgod lesz egy igazi lánnyal is, felfogod a nem kívánt terhesség mivoltját. Különben ha így állsz hozzá kívánom neked, hogy az első alkalommal (akár 14-évesen majd) jöjjön össze a terhesség a barátnőddel. Megnézném majd akkor a képedet, űznél-e viccet a helyzetből.
2010. márc. 11. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Különben adhatsz egy nagy csókot a jobbkezednek amiért nem tud teherbe esni...
2010. márc. 11. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Két gyerekkel és egy felvilágosult feleséggel már nem igazán félek a nem várt terhességtől de azért köszi hogy aggódsz értem, nagyon kedves. A gondatlan fiatalokat pedig szánom, de azért még poén ;).
2010. márc. 11. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Két gyerekkel és egy felvilágosult feleséggel szégyen a fejedre, hogy csak ezt tudod hozzáfűzni sok-sok témához. Biztosan többen is észrevették a frappáns, eszelős "Biztosan terhes vagy" válaszaidat más kérdésekre is. Ha csak eddig ér az IQ-d akkor jó, elnézzük neked s közben majd sokat gondolunk a felvilágosult édesznyádra is.
2010. márc. 11. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
A válaszaim megválogatásából nem tudom hogyan tudsz egyben a korlátoltságomra is következtetni, ugyanis én nem azért fűzök csak ennyit hozzá mert ennél többre nem vagyok képes, hanem mert a tinédzserek együgyűségével hasonlítom össze azokat a kérdéseket amiknek a tulajdonosai nem veszik a fáradtságot, hogy az elején kimerítő információkat adjanak a problémájukat illetően. Nincs kedvem könyörögni az adatokért, ha még azokat a felhívó mondatokat sem veszik figyelembe amiket kérdés kiírása előtt mindenkinek az arcába tolnak. Bánatomban, csodálkozva, hogy mennyi ilyen idióta van, néha csak ennyit írok be. Az meg hogy mit te mit gondolsz, pont leszarom ;). Csak gondoltam tisztázom.
2010. márc. 11. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!