Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kali V2 telepítésnél nem...

Kali V2 telepítésnél nem találja az installer CD-t, mi lehet a gond? (több lent)

Figyelt kérdés

Hello!

A V1 telepítésével semmi gondom nem volt, letöltöttem, Linux Live USB Creatorral felraktam pendrive-ra és ment minden a telepítés során. Most ugyan így jártam el, de a nyelv választás után nem találja a CD-ROMot... Próbáltam újra elkészíteni, aztán újra rufus-sal is, de nem jó...

2015. aug. 13. 09:38
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
A kali biztosítja neked a korlátlan szabadságot és elrejt minden figyelő szem elől, amiből sok van + képes vagy vele visszacsapni, ha valaki szórakozik veled, feltörték 1 játékbeli account-om (ne érdtsd félre nem vagyok kiskorú), videók alapján vissza tudtam szerezni a kalival és a támadó gépéről elérhetetlenné tettem a login oldalt, úgy hogy a gépében nem okoztam más kárt. Ezért szeretném, hogy meg tudjam védeni magam azok ellen, akik úgy gondolják, hogy behúznak valamit a zsebükbe és az ott is marad
2015. szept. 2. 15:06
 32/32 Tom Benko ***** válasza:
Hm...
2015. szept. 3. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!