A számitógép akadozik, mig ujra n em inditom, megoldas?
Figyelt kérdés
Amikor elinditom a számitógépet, az lassu és akadozik, néha befagy. Csinalok rajta egy normális ujrainditast és normalisan megy, minden rendben, ha kikapcsolom és bekapcsolom ugyanez a helyzet, addig nem jo mig ujra nem inditom2015. aug. 9. 11:13
1/4 anonim válasza:
Amikor éppen akadozik, akkor nézd meg a feladatkezelőben, hogy van-e valami óriási processzorhasználattal vagy túl sok memóriával. Ha igen, akkor ő lesz a ludas. Ha nem, akkor nézd a vinyólámpát, hogy valami írja/olvassa-e erőteljesen a lemezt. Ha igen, akkor a teljesítménymonitorban nézd meg, mi az, és ő a ludas.
Ha a ludas megvan, nevezd el Mátyásnak, és íme, megtaláltad Lúdas Matyit!
2/4 A kérdező kommentje:
valakinek van valami ötlete?? ujratelepités sem oldja meg, pedig mar probáltam több windowst is felrakni. most 8.1 fut. win 7 en nem tapasztaltam ilyent, csak 8,1 en és 10 en, a gépem elég erős hogy vigye ezeket is
8GB ram
6 magos proci 3,3GHz
gtx 650 es video kari
2015. szept. 13. 22:34
3/4 anonim válasza:
ellenőrizd a vinyót.
hard disk sentinel.
szerintem a vinyó teljesítményével lesz a baj.
4/4 anonim válasza:
de ha a 7 el nemvolt gond akkor szerintem térj vissza ahhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!