Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7 telepítés xpre nem megy?

Win7 telepítés xpre nem megy?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem most először telepítek xp-re win 7-et ezt le kell szögeznem.Újra akarom tenni a gépemet de belülről nem engedi telepíteni miért ? eddig akármikor telepítetem vagy magamnak vagy másnak engedte belülről is.Bootolni azért nem tudok mert most nincs üres DVD-m és ma venni sem tudok , viszont mára kész kell hogy legyen.Valaki tudna segíteni hogy tudnám belülről újra rakni hogy ne írja ki azt amit.

2015. aug. 9. 08:06
 1/8 A kérdező kommentje:
2015. aug. 9. 08:12
 2/8 P.O.C. ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem engedi, mert 64-bites Windows 7 -et akarsz telepíteni. Az pedig nem indul el, 32-bites rendszer alól.
2015. aug. 9. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Pendrájvod van?

[link]

2015. aug. 9. 08:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen valahogyan rájöttem egy kis olvasás után hogy 32bites rendszerre akarok 64bitest.Azért köszönöm.viszont akkor hogy tudnám megoldani ? ez a pendriveos dolog nekem eléggé bonyolult.gondoltam egy olyanra hogy felteszek egy 32bites win 7-et és arra rá egy 64bites win 7 ? ilyet lehet ? meg lenne egy másik problémám nem indul a gép amelyikbe tenném a hdd-t (mert azt egy másikon telepíteném fel) akármelyik kis villára dugom a power SW-t nem indul el valaki valami segítség ?
2015. aug. 9. 09:29
 5/8 P.O.C. ***** válasza:

Ha előbb 32-bites Win7 -et telepítesz, majd arra akarod a 64 -est ugyan az történik mint most. Nem indul el a telepítő.

Az előző által belinkelt leírást felesleges megcsinálni, hiszen számtalan program van ami ugyan ezt megcsinálja 2-3 kattintásból. Pl.:

[link]

[link]

Csak egy boot -olható Windows 7 telepítő ISO fájlt kell hozzá letöltened.

Az hogy egy számítógép nem indul nagyon sok mindentől lehet, távsegítségbe baromi nehéz mindet végigvenni. Először is nézd meg a csatlakozásokat, minden a helyén van-e.

2015. aug. 9. 10:09
 6/8 A kérdező kommentje:

A in 7 ISo már le van töltve.A rufus-os cucc szerintem eléggé jónak látszik.Láttam hogy mindegy hogy 32/64bites a rendszer ez tök jó mivel nekem pont 32esre 64es kéne.

A géppel kapcsolatban minden csati a helyén van egyedül a power sw-t nem tudom hova kell akárhova teszem nem csinál semmit. Áramot kap az biztos dehogy miért nem indul....igen így távból elég nehéz lehet gondolom de ha van valami ötleted és szivesen megosztod megköszönném.

Gép :

Asrock n68-s3 ucc

Athlon ii x2 255

corsair ddr3 1600 cl9 kit 8gb ram

fsp hexa+400 táp

ide-s 80gb hdd

2015. aug. 9. 10:44
 7/8 P.O.C. ***** válasza:

A power sw az egyik legfontosabb, hiszen az a bekapcsoló gomb csatlakozója. A front panelre kell kötni.

Ezen képen kék színnel van bekeretezve:

[link]

2015. aug. 9. 10:51
 8/8 A kérdező kommentje:
igen , ez idő alatt arra is rájöttem viszont az ég világon nem csinál semmit sem a gép. Már eléggé idegesít remélem nem ment tönkre egy alkatrész sem. A táp és a ramok még zsír újak tegnap vettem.
2015. aug. 9. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!