Win7 telepítés xpre nem megy?
Ha előbb 32-bites Win7 -et telepítesz, majd arra akarod a 64 -est ugyan az történik mint most. Nem indul el a telepítő.
Az előző által belinkelt leírást felesleges megcsinálni, hiszen számtalan program van ami ugyan ezt megcsinálja 2-3 kattintásból. Pl.:
Csak egy boot -olható Windows 7 telepítő ISO fájlt kell hozzá letöltened.
Az hogy egy számítógép nem indul nagyon sok mindentől lehet, távsegítségbe baromi nehéz mindet végigvenni. Először is nézd meg a csatlakozásokat, minden a helyén van-e.
A in 7 ISo már le van töltve.A rufus-os cucc szerintem eléggé jónak látszik.Láttam hogy mindegy hogy 32/64bites a rendszer ez tök jó mivel nekem pont 32esre 64es kéne.
A géppel kapcsolatban minden csati a helyén van egyedül a power sw-t nem tudom hova kell akárhova teszem nem csinál semmit. Áramot kap az biztos dehogy miért nem indul....igen így távból elég nehéz lehet gondolom de ha van valami ötleted és szivesen megosztod megköszönném.
Gép :
Asrock n68-s3 ucc
Athlon ii x2 255
corsair ddr3 1600 cl9 kit 8gb ram
fsp hexa+400 táp
ide-s 80gb hdd
A power sw az egyik legfontosabb, hiszen az a bekapcsoló gomb csatlakozója. A front panelre kell kötni.
Ezen képen kék színnel van bekeretezve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!