CS:GO Valve Anti-Cheat probléma, mit?
Ma vettem meg a kódot, letöltöttem steamet, megcsináltam, működik maga játék nem szaggat stb... Az egy dolog, hogy a steamem nem teljes hozzáférésű (barátokat nem tudok felvenni), de hogy nem tudok játszani online, mert ezt a szar üzenetet írja ki már az elején, hát megkattanok!!!
Fórumozok összevissza nem segít semmi, néztem két videó fixet azok se jók, semmi! Nagyon nagy segítség lenne, mert 5k volt a játék. Köszi előre is.
De leírnád, hogy mégis mi az a szar üzenet, annak örülnénk...
Kedves tőled, hogy gondolatolvasónak nézed az itt lévőket, de sajnos még nem jutottunk el erre a szintre, pedig sok kérdező elvárja...
elárulok 1 titkot.
1.steamen 2500 forint ha ott veszed meg netten ban kártyával akkor kapásból 1 szint leszel!
2. ha giftet vettél volna nettről pl hardverapró 1 szint lettél volna.
3. 1 es szint kell ahhoz hogy tudjál barátokat fel venni amihez a 1 pont illetve a 2 pontban leírtak érvényesek. vagy veszel egy tök mind1 milyen játékot steamen a lényeg bank kártyával ott legyen fizetve !!
ezt meg szívtad ecséééém!
Kedves Első!
Minek írnám le, hisz csak olyan véleményére vagyok kíváncsi, aki tudja mi ez.
Tegye fel a kezét, aki szerint a 40%-os pali egy nyomorék, és szöveget sem tud értelmezni...
" de hogy nem tudok játszani online, mert ezt a szar üzenetet írja ki már az elején, hát megkattanok!!!"
Visszatérve próbáld újratelepíteni, hiányzó fájlokat keresni (jobb klikk a CS:GO-ra a steameden), vagy pedig vírusirtót kikapcsolni, és úgy megpróbálni az első kettőt, amit említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!