Érdemes letölteni a Windows 10-et?
Figyelt kérdés
Jelenleg Windows 8-am van, és tökéletesen elégedett vagyok vele, de ma felajánlotta a rendszer, hogy ingyenesen letölthetem az új verziót.
És vajon mit takarhat az internet-hozzáférésre vonatkozó különdíj? Pluszban kell még fizetnem a netért?
2015. aug. 8. 20:42
11/14 anonim válasza:
Frissíteni semmiképp, tiszta telepítéssel tedd fel.
12/14 anonim válasza:
Vettünk a gyereknek notebookot, Windows10 van rajta. Nekem nagyon nem tetszik a cserepeivel, a logikátlan menűjével, a fapados külsejével. Messze nem tökéletes ez még. Sok frissitést fog kapni, mire használható lesz, most inkább egy négy évvel ezelőtti Linuxra hasonlít.
13/14 anonim válasza:
Cserepes funkció a Tabletektől jött, és már win 8-ban is az van, szerencsére win 10-nél vissza lehet állítani a win 7 szerű kinézetet (én pl első nap megtettem).
Igazából win 10 nekem pont olyan jó, mint a régi win 7 ultimate, ha nem szűnne meg a win 7 támogatása, akkor továbbra is azt használnám. Egyetlen hibája van, havonta rakhatom fel az office-t mert érzékeli, hogy tömeg kódos aktiválásom van és folyton letörli a kis szemét:D
14/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!