Több képet hogy lehet egymásra tenni?
Első, te nem tudod, hogy egy-két kivétellel MINDEGYIK képszerkesztő megcsinálja? Ezért nem szerencsés a Photoshoppal kezdeni, minden apró marhaságot a szuperszoftver bámulatos jótéteményének tekintesz. A réteghasználat alapfunkció a firkaprogram-kategória fölött, én a Gimpet is röstellném csak emiatt telepíteni, túl sokat tud. Itt egy egyszerűbb:
Öhm... Kérdező, biztos, hogy egymásRA akarod tenni a képeket, nem pedig egy lapon egymás mellé elrendezni? Az utóbbi esetben a PhotoScape program Montázs funkciója is hasznodra lehet (amely ugyan kollázst készít, de ne akadj fenn a fordító fogalomzavarán):
Kereshetsz egyéb kollázskészítőket is, csak nem biztos, hogy tudnak magyarul:
Ó, bocs, úgy látszik, dupláztam a cím beillesztésekor. Itt a cím:
„Valahogy nem teszi egymásra őket!”
Na, ezzel meg mit kezdjek? Honnan találjam ki, hogy van a valahogy, pláne, hogy azt is titkolod, miféle programmal próbálod, milyen módon teszed átlátszóvá a képrétegeket, ami ugyebár az egésznek a gerince. Lehetnél valamivel bőbeszédűbb.
Tehát, kedves anonim válaszoló, ezzel te azt javaslod a kérdezőnek, hogy vegyen jogtiszta Photoshopot, amely garantáltan nem szemetelheti tele a gépét mindennel -- egy olyan feladatra, amelyet egy „tök random kínai szrral” elvégezhet. Nem t'om egyébként, a számodra mi a „random”, én speciel a saját kedvező tapasztalatomon túl a HVG hajdani cikke alapján javasoltam:
Ugyan, meséld már el, mivel szemetelte tele a PhoXo a gépedet, hadd okuljunk belőle mi is!
@#8:
Egyik állításban sem találok kivetnivalót. A próbaváltozatot valóban nem kell megvenned, és az ideiglenes megoldás is tökéletes megoldás. Az pedig kétségtelen, hogy a gigás méretű profiprogram ugyanolyan egyszerűen végzi el a feladatot, mint az ismeretlen kínai programozó öt megabájtos ujjgyakorlata.
A többi csak az én kificamodott gondolkodásom eredménye, hiszen ki az a bolond, aki a strandpapucsa orrával pöccint odább egy kavicsot, mikor megteheti kölcsön exkavátorral is?
8# vagyok
Hát ez ilyen két lapát sódert dömperrel megoldás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!