Windows 10 alatt miért nem fut a MesterMc?
Figyelt kérdés
Windows 8.1 alatt hibátlanul működött, majd lefrissítettem és azóta nem tökéletesen működik: az egérrel nem lehet irányítani, mert eszméletlen érzékeny. Ha egy picit is megmozdítom, akkor vagy a földet látom vagy az eget szóval játszhatatlan. Megnéztem és 4GB ramból 2,5GB ramot fogyaszt a játék működése alatt a rendszer tehát azt is kizárhatom. Valakinek valami ötlete?2015. aug. 7. 20:10
1/10 anonim válasza:
Talán állítsd át az érzékenységet Minecraft-be?
2/10 A kérdező kommentje:
De ha Windows 8.1-en tökéletes volt??
2015. aug. 8. 07:00
3/10 anonim válasza:
Lehet az alapbeállítások mások.
Nekem is WIN10 alatt fut a játék hibátlanul.
Beállítások --> Irányítás --> Érzékenység --> húzd le és nézd meg
4/10 A kérdező kommentje:
kompatibilitási hibája volt de már tökéletesen fut
2015. aug. 8. 12:08
6/10 Technofox ls help válasza:
Én semtudom nekem sem megy csak win 8.1-en meg alatta most win 10-em van de nem megy kérlek segítsetek! ugyan ez a problémám!
7/10 anonim válasza:
Nekem is ez a probléma, aki tud segítsen!!!
9/10 anonim válasza:
Töröljétek le, és telepítsetek fel egy normális klienst. (Pl teamextreme)
10/10 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális még a probléma, de az utókorral megosztom az én megoldásomat:
A videokártya (GeForce GTX 950M) beállításai között a vsync kikapcsolása után jól működik az egér.
Ezeket a beállításokat változtattam meg az alapértelmezetthez képest:
Energiagazdálkodási mód - Maximális teljesítmény előnyben részesítése
Függőleges szinkronizálás - Ki
Többmegjelenítős, kevert GPU-s gyorsítás - Egymegjelenítős teljesítmény mód
Összefűzött optimalizálás - Be
Ennek a videónak a leírásában találtam tippet hozzá:
https://www.youtube.com/watch?v=MTmlmbe8nZs
A videó feltöltőjének beállításai:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!