Miért nem indul el az Assassin's Creed 3?
Figyelt kérdés
Megvettem az AC3 mat feltelepitettem aktiváltam U-playen de nem indult el tehát rányomok a játék gombra semmi nem történik ezzel a problémával fordultam a Play On terméktámogatáshoz de nem találtunk megoldást most mit tegyek? És nem a gépemmel van baj mert core i3 mas 4GB ramos 1GB vga el kellene indulnia2015. aug. 7. 15:32
1/7 anonim válasza:
Abszolút semmi nem történik?
A multi elindul?
Próbáld meg újratelepíteni, és úgy, hogy csak a uply klienst használod, a CD-t nem.
2/7 anonim válasza:
Nálam a játék mindig kifagyott, vagyis a UPlay, mert az indul először. De XP módba raktam a játék parancsikonját, beléptem, kód beírás, és ment is a játék szépen.
Azóta is. Nekem Revelations meg Brotherhoodvan
3/7 A kérdező kommentje:
Első
A már többször is ujratelepitettem de mindig fennál a probléma és a klienstből nem tudom letölteni ugyanis 8GB az adatlomitem
2015. aug. 7. 16:59
4/7 anonim válasza:
8 GB az adatlimit? Ez azt jelenti hogy nem tudsz 8 gigánál többet letölteni, vagy mi?
Ha lemezről rakod fel, akkor is letölt legalább 8 Gigát a patchek miatt (a kliens alapú játékoknál a lemez néha csak dísz)
5/7 A kérdező kommentje:
Igen 8 GB nál többet nem tölthetek le és a patch ek is csak 100 mb-ok
2015. aug. 7. 21:03
6/7 anonim válasza:
Van friss driverek felrakva, illetve keretprogramok? (net framework, c++) ami a játékhoz kell?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen erre a Play Onnál is utaltak minden diver visual c++ is fent van
2015. aug. 8. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!