Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem vagyok szakértő! Elég...

Nem vagyok szakértő! Elég csak egy kábellal összekötni? Hogy megy ez?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem még egy számítógépet, és szeretném, ha azon is lenne internet. Az egyik gép a nappaliban lenne mindenkié, a másik meg a szobámban. Egy router van, amin jelenleg is használom a gépet. A kérdésem pedig, hogy elegendő, ha csak veszek egy kábelt, és azt is csatlakoztatom a routerba, és áthúzom a másik gépig, vagy kellei fog valamilyen beállítás a két számítógépen

2015. aug. 7. 01:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem kell semmit állítani, működik automatikusan.
2015. aug. 7. 01:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már megy a router, be van állítva, akkor csak annyi, hogy beledugod a kábelt, és kész.
2015. aug. 7. 03:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha wifis a router, akkor ezy wifi stickkel jobban járnál nem kéne kábelezni :-P
2015. aug. 7. 08:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem wifis. A routert még a szolgáltatótól kaptam ingyen 5 évvel ezelőtt. Hauwei márka. Így néz ki: [link]
2015. aug. 7. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, egy usb wifi adapterrel, lehet, hogy jól járnál. Nagyon olcsón lehet olyanokat kapni, általában 150 megabit sebességgel tudnak max. száguldozni :)
2015. aug. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!