Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ÜDV! Végre telepíthetem a...

ÜDV! Végre telepíthetem a win 10-et, már nagyon vártam. Ám lenne egy kis bökkenő. A Photoshoppot a vegas-t a cod4-et meg ezeket ugyanúgy letölthetem majd, vagy a win10 arra is ügyelt, hogy ne nagyon lehessen kalózkodni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ember rossz szemmel néz rám, hogy kalózkodok, de nem tudom kifizetni és nagyon kellenének.

Előre is köszi

2015. aug. 6. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:

"de nem tudom kifizetni és nagyon kellenének"

Akkor se lopj szoftvert. Használj inkább ingyenes alternatívát rá. Azok is vannak olyan jók, mint a fizetős társaik.

2015. aug. 6. 20:51
 2/4 anonim válasza:
én mindent ugyan úgy vissza telepítettem mint win7-re
2015. aug. 6. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

"Tudsz mondani egy Photoshophoz egy vegashoz hasonlót?

Tényleg nem akarok félni, hogy egyszer megbírságolnak fél millióval hogy nem legálist használtam"

Photoshop helyett például használhatod a Paint.NET-et, Krita-t, Gimp-et.

Videoszerkesztőnek ott a Windows Essentials csomagban lévő Movie Maker, vagy a VirtualDub.

2015. aug. 6. 21:01
 4/4 tabaki ***** válasza:

Szerintem tedd félre azt a kérdést, hogy mekkora eséllyel bírságolnak meg, és ne emiatt használj ingyenes programokat -- hanem azért, mert kalandvágyó, kreatív ember vagy, aki általános tudásra törekszik ezeken a területeken, és nem hiszi azt, hogy egy-egy program a lehetőségek alfája és ómegája; ehelyett széles körű ismereteivel és kombinációs készségével jut el oda, ahová az ügyefogyottabbak csak lopott mankóval képesek.

Videóhoz még:

[link]

[link]

A Blender ugyan egy 3D-animátor, de igen jó videószerkesztő is van benne, ezenkívül a sokféle képességével trükközve nagyon dögös dolgokat lehet vele megvalósítani.

2015. aug. 6. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!