Hol tudom beállítani, h ha nem vagyok bejelentkezve gmailbe, de szeretném ha kijelezné a gépen, hogy jött új email?
Figyelt kérdés
úgy emlékszem van ilyen kiegészítő, amit le lehet tölteni, de nem tudom, hol található!2010. márc. 8. 07:29
1/7 anonim válasza:
Melyik böngészőhöz szeretnéd ezt ?
4/7 anonim válasza:
A gmail leveleket csak akkor tudja bármilyen program ellenőrizni, ha belép. Vagyis: a különböző kiegészítő programok is bejelentkeznek. Másképpen hogyan tudnák meg, hogy leveled jött??? Annak aki a talk-ot linkelte: mi köze egy csevegőprogramnak a levelezéshez? Ha pedig a talk is meg tudja mutatni, akkor az is belép oda, nem? :) Pontosabban: a talk a gmail része, tehát amikor bejelentkezel rá, tulképpen a gmail-be jelentkezel be, ha jól tudom.
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen!!!
2010. márc. 8. 12:56
7/7 anonim válasza:
NEm kell belépnie ahhoz, hogy kapjon üzenetet, hogy levelet jött, és a csevegéshez sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!