Bejött ez a windows10 frissítés és, hogyan tudnám letörölni? A telepített frissítéseknél nincs KB3035583 frissítés. A rendszerindítás menünél se tudom beállítani a win7 ultimatet mert nincs ott.
Nem olyan egyszerű, mert nem tudod modosítani azt a mappát.
Ezt a felugró ablakot a C:\Windows\System32\GWX\GWX.exe
jeleníti meg, na ennek az egész mappának kellene rendszergazdai jogot adni a törléshez de ez nem lehetséges,ezért kell a InstallTakeOwnership.reg fájl ami egy plusz jobbgombos menürészt ad a lehetőségekhez, szóval jobb egér katt a C:\Windows\System32\GWX\GWX.exe fájlra és Take Ownership utána tulajdonságok - biztonság szerkesztés és adj a felhasználónevedhez minden opciót, törlés szerkesztés stb.... aztán mentés és így törölheted a fájlokat.
Előszöt mindenképp törölni kel a frissítést:
Windows 7 esetén: KB3035583 és KB2952664
Windows 8 esetén: KB3035583 és KB2976978
*ja, bocs itt a .reg file
Első : Már feltettem a win10-et és azt akarom leszedni.
Második: Köszönöm ,de nekem nincs olyan ,hogy GWX
Ja, hogy már fel is raktad a win10-et?
Akkor telepítsd újra a géped, partíció formázás stb..., újratelepítés.
Vagy Rakd be annak az oprendszernek a telepítő DVDjét vgy pendriveot és telepítés a fájlok megőrzésével, de én az első megoldást javaslom mindenképpen.
Milyen rendszert akarsz visszarakni? 7/8/8.1?
Ennyi hülye embert komolyan... ...mind iparkodik frissíteni, aztán meg visszaállítani a régi rendszert... :-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Menjetek ki valami hasznosat csinálni, pl kapáljatok vagy szedjetek krumplit! :-)
Ja tényleg, akkor:
Ja, hogy már fel is raktad a win10-et?
Akkor telepítsd újra a géped, partíció formázás stb..., újratelepítés.
Vagy Rakd be annak az oprendszernek a telepítő DVDjét vgy pendriveot és telepítés a fájlok megőrzésével, de én az első megoldást javaslom mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!