Gönczi renáta kérdése:
A Daemon tools elindul windows 10-en?
Figyelt kérdés
Mikor frissítettem a gépemet win70-ről win10-re akkor ki írta hogy a Daemon tools nem fog működni a win10-en... azőtase merem fel telepíteni mert nem tudom hogy el fog-e undulni... HA NEM INDULNA EL...(?) akkor esetleg valaki tudna másik programot ami BIZTOSAN el fog indulni windows 10-en...2015. aug. 5. 21:22
1/8 anonim válasza:
Nyugodtan feltelepítheted, nálam a Windows 10 Enterprise-on hiba nélkül fut.
2/8 anonim válasza:
Én telepítettem a Lite-ot, elindult.
3/8 A kérdező kommentje:
Oké de nekem Windows 10 Home van a gépen :o azon is fog futni?:(
2015. aug. 5. 21:37
4/8 anonim válasza:
Igen, minden verzióra rámennek a programok.
5/8 A kérdező kommentje:
Oké akkor meg próbálom ^-^
2015. aug. 5. 21:48
6/8 anonim válasza:
A Daemon Tools egy reklámokkal teli fostalicska. Használt WinCDEmu-t.
7/8 anonim válasza:
Nekem az a problémám hogy amikor kitörölném a win 10 kedvéért akkor kikapcsol a gép szerintem ne tölcsd le
8/8 PrometheusDS válasza:
Nekem eredeti Windows 10 Home van, és valami miatt, nem működik. Felinstalálom, csatolom az .img fájlot, de mikor meg akarom nyitni, azt írja "a windows nem fér hozzá a lemez tartalmához". Valakinek ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!