Hogyan tudom kijavítani a Far Cry 4 Fatal Errort?
Figyelt kérdés
Már sok mindent próbáltam ccleaner, a gépem sokkal jobb a játék feltételeihez képest, updateoltam a játékot oldalról is, letöröltem feltelepítettem már vagy 10x cd ről és uplayról is, sehogysem működik.
Mikor elindítom a játékot ez fogad:
File system failure:Aborting execution
e:/ubisoft game launcher/games/far cry4/bin/data_win32/engine/shaders/materialdescriptors/filelst.xml.txt
A segítséget előre köszönöm!
2015. aug. 4. 11:20
1/3 anonim válasza:
Utolsó hozzászólás. Az automatikusan induló programokat kilőtte, majd a temp mappát kiürítette. Persze, rengeteg kérdést vet fel ez, hogy miért, de ha neki működött, akkor egy próbát megér. Viszont ennyi alapján csupán arról van szó, hogy valami automatikusan induló program bezavar. De hé, fogalmam sincs, én csak azt szajkózom, amit látok.
2/3 A kérdező kommentje:
Valamilyen program tuti, hogy bezavar, mert kb 2 hónapja játszottam vele 2 órát, aztán másnap már megint nem működött. Senkisem tudo megoldsát rá. :D Lehet, hogy az lesz a legjobb megoldás, ha többet nem veszek Ubisoft játékot.
2015. aug. 5. 12:23
3/3 PilleHarcos válasza:
Nekem ugyanez a problémám volt minap,és a megoldás számomra az volt,hogy letöröltem teljesen.A Uplayt az eredeti oldalról töltöttem le,utána telepítettem a Far Cry 4-et,majd ezt követően frissítettem ami olyan 3.36Gb volt,és működött is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!