Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Revo uninstaller miért nem töröl?

Revo uninstaller miért nem töröl?

Figyelt kérdés
Próbáltam az adobe photoshopot letörölni meg is csináltam a programban a törlést,de meg néztem és a photoshop mappája ugyan úgy meg volt és benne az 1gb nyi fájl,ez mitől lehet?
2015. aug. 4. 02:19
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Ezek az ilyen olyan uninstallerek szerintem nem olyan megbízhatóak.

Akik gyártják a programot, azok tudják a legjobban hova szemetel és mit kell majd kitörölni, miért nem jó a PS saját uninstaller-je?

2015. aug. 4. 02:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nos a windows uninstalálójába be mentem ott volt a photoshop ikonja rá mentem a törlésre de nem dobott fel semmit sem,aztán be mentem a photoshop könyvtárába de nem találtam uninstallt sehol sem benne.Így aztán a revo mint kiderült át helyezte sokadjára lomtárba aztán még a registryben is takarítottam kicsit így sikerült le dörzsölni.
2015. aug. 4. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!