Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows tálca probléma?

Windows tálca probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám, hogy a tálca egyszerűen alig működik.

A következők a problémák:

-Start gombra ha bal klikkel kattintok, nem jön elő semmit. Jobb klikkel előhozza, amiket elő kell.

-Mivel a kereső a Start menüben van, ezért az sem működik. Se a Win+S, se a Win+Q gombbal, se a billentyűzetemen található Kereső gombbal.

-Az ikonok amik a tálcán vannak (skype, steam, vlc, stb...) jobb klikkel kattintva semmi nem történik, csak meg tudom őket nyitni, ugye bal klikkel.

Amikor rájuk kattintok, előjön a homokóra jel az egér mellett, de nem történik semmi.

Windows 10 64bit Pro operációs rendszer. (Home-t akartam felrakni, de csak a Win 7 Ultimate CD-t találtam meg itthon, és a Win7 Home pendrivet, valamiért nem olvasta be.)

Újraraktam a Windows 10-et, azután működött a tálca, de rá 3 órára, amikor újraindítottam a gépet, már megint nem működött, és nincs kedvem 3 óránként újra rakni...

Google megint használhatatlan, mert csak a Win10 aktivációs ikonról szólnak a találatok, nem a tálca problémáról.

[link]

Ezen a linken található megoldást, már kipróbáltam, de nem történt semmi, nem javult meg...

Valami ötletetek nincsen?

Arra gondoltam, hogy megkeresem melyik folyamat/szolgáltatás felelős a tálcáért, és újraindítom, de nem sikerült rájönnöm...

2015. aug. 3. 20:05
1 2
 11/11 anonim válasza:
A CC Cleaner nálam megoldotta a problémát.
2016. febr. 24. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!