Miért inaktív a tagsági mezők XP Pro alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy adott munkacsoportba szeretném berakni egy számítógépet. A gépen Windows Xp Sp3 Pro van.
A tagság kezelő inaktív, csak a gép nevét tudom megváltoztatni, de se domainbe, se munkacsoportba nem tudom berakni,az inaktív mezők miatt.
Valami szolgáltatás nem indult el?
Driverek rendben vannak! IP címet tudok beállítani, internetezni, pingelni lehet a gépet. De nem látok pl hálózati meghajtót, sem nyomtatót.
Mi nem indult el?
#tagság kezelő #windows xp tagság #inaktív tagság ablak #tartomány ablak inaktív
2015. aug. 3. 18:24
1/2 anonim válasza:
Van a hálózaton szerver, beállított domainnel?
2/2 A kérdező kommentje:
Semmi, egy sima router, és 2 gép a teszt környezet. Egyik gépet se látja, de tudom pingeltetni őket, de a megosztásokat nem látom.
2015. aug. 3. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!