Assassins Creed Revelations Ottoman Edition és a sima Revelations között?
Kiadták őket lemezen, de mind Uplay-en aktiválandó. Az nagyjából olyan mint a Steam. Egyébként mi a probléma a Steam-el?
Nincsenek előítéleteim, és nem is ismerlek, de szerintem neked az első rész túl tömény, lassú, és monoton lenne. Mint játék eléggé zsibbasztó, viszont kiváló lopakodós program. A sztori baromi nehezen emészthető, nincsenek benne nagy személyiségek, karakterek, csak filozófia és egyéb eszmefuttatások. Nekem amúgy az első rész a kedvencem. A 2. résztől emészthető és könnyed a széria.
A cdgalaxis.hu nagyon jó oldal.
Értem, köszönöm. Akkor majd valamely, pl: a 2. részel folytatom majd.
Steamel annyi bajom van, egyrészt hogy nem lemezen van meg a polcon a játék ami kicsit zavar, meg Steam hez bankártya kell ami meg sajnos nincs senkinek :/ Feltöltőkártyát is meg csak rendelni tudnék, ha tudnék. ezért inkább maradok a jó öreg szerethető lemezes változatnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!