Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért laggol a játék amikor...

Miért laggol a játék amikor eddig nem is volt semmi baja?

Figyelt kérdés
League of legedns játékról van szó. Korábban mobilnetről 60-100 ping között hibátlanul ment korlátozott sebességgel is. Múlt héten kötötték be az új netet amivel stabilan 30- alatt játszottam vele. Most hogy megint mobilnetről kell játszanom 60-100 ping között van és laggol meg azt mutatja hogy sok neki. Lehet hogy közre játszott valamiben az a gyors net? fogalmam sincs miért laggolok. annyira laggol, hogy nem tudok játszani mert egyszerűen nem mutatja a játékmenetet csak a karaktereket hogy mozognak összevissza. meg kne oldanom ezt a problémát. segítene valaki?

2015. aug. 3. 07:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen mobilneted van? Nálam is szarakodik pár napja(telenor), nem tartom kizártnak, hogy elbarmoltak valamit.
2015. aug. 3. 07:43
 2/8 A kérdező kommentje:
nekem is telenor. 990 forintos klikk :D
2015. aug. 3. 07:54
 3/8 anonim válasza:
Telenor klikk, belass¨Źtva 32kb/s, ami azt jelenti, hogy ezzel a sebess¨¨ggel laggolni fog a game.Egy¨¨bk¨Śnt ez¨¨v j¨˛lius 31-t0‹1l m¨¤r nem lesz klikk szolg¨¤ltat¨¤s.Helyette lesz pl.990 ft full speed facebook + 100 mb adatkeret, ami ha elfogy nincs lass¨Źt¨¤s, csak megsz0‹4nik a net a facebook kiv¨¨tel¨¨vel.Vagy 2200 ft 1gb adat, + ha lefogy a keret, lass¨Źt¨¤s.Egy¨¨bk¨¨nt hi¨¤ba van adatkeret, ha pl(edge(E)), azaz 2g ¨šzemm¨Ždban fut a h¨¤l¨Žzat.Ezt is figyelni kell.Minimum 3g (hspda(H)) legyen .V¨¨gig kell ¨¨rdekl0‹1dni a szolg¨¤ltat¨Žkat, ¨¨s a legnagyobb adatkerettel ¨¨s legkissebb ¨¤rral kell csomagot v¨¤lasztani.Vagy pc-re netvad¨¤sz k¨¨szlet, amit egyszer kell megvenni.
2015. aug. 3. 08:38
 4/8 anonim válasza:
Telenor klikk, belassìtva 32kb/s, ami azt jelenti, hogy ezzel a sebessèggel laggolni fog a game.Egyèbként ezèv július 31-tõl màr nem lesz klikk szolgàltatàs.Helyette lesz pl.990 ft full speed facebook + 100 mb adatkeret, ami ha elfogy nincs lassìtàs, csak megszûnik a net a facebook kivètelèvel.Vagy 2200 ft 1gb adat, + ha lefogy a keret, lassìtàs.Egyèbkènt hiàba van adatkeret, ha pl(edge(E)), azaz 2g üzemmódban fut a hàlózat.Ezt is figyelni kell.Minimum 3g (hspda(H)) legyen .Vègig kell èrdeklõdni a szolgàltatókat, ès a legnagyobb adatkerettel ès legkissebb àrral kell csomagot vàlasztani.Vagy pc-re netvadàsz kèszlet, amit egyszer kell megvenni.Nyìlt wifi hàlózatokat akàr 40km tàvolsàgból is kèpes hasznàlni.
2015. aug. 3. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:

2010 óta mobilnetem van kb, és a lassítások alatt is simán tudtam játszani(mást nem nagyon, de játék+ts re elég volt - főleg battlefield), az utóbbi időben van csak probléma.

2015. aug. 3. 09:39
 6/8 anonim válasza:

A mobilinternet, valóban megfelelõ lehet..Viszont èn nem a mobilinternetrõl beszèltem, (a klikk szolgàltatàsból kiindulva)hanem a hangalapú elõfizetèses simkàrtyàk keretein belõl mûködõ netrõl.

Valóban, pl a hypernet heavy mint nem hang alapú simkàrtyàhoz kötött telenoros csomag, kb 7200 ft/ hó, viszont a 15gb keret vège utàn is teljes kapacitàssal lehet pl a steamrôl letölteni, vagy online jàtszani, böngèszni, kivève youtube,,az belassul.+mellè, ha belassul, èjfèltõl reggel nyolcig100gb keret van .Szóval vannak lehetõsègek, vàlogatni kell.

2015. aug. 3. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahh, elnézést, teljesen jogos, ezen a részleten sikeresen átugrottam.
2015. aug. 3. 12:18
 8/8 A kérdező kommentje:
én eddig tudtam játszani erről a netről, és most valamiért nem megy. De amiket írtatok nem sikerült leszűrnöm belőle hogy miért, én nem értek ezekhez annyira
2015. aug. 3. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!