DC++ beállításában segítség?
Most próbálom felfedezni a program működését és próbáltam csatlakozni HUB-okra, de az első keresés alkalmával mindig ezt adja ki, és ledob a HUB-ról: Az IP címed (79.xxx.xxx.210) nem egyezik a parancsaidban küldött IP címmel (192.xxx.xxx.81). Állítsd be a kliensed és várunk vissza.
Na de a kliensemnél hol vagy mit kell még beállítani?..
Azt még el kell mondani hogy megosztott IP-m van és hozzá csináltattam külön portot magamnak a szolgáltatómnál.Talán ez a gond?..
A valódi IP címedet itt nézd meg például: [link]
És ha van routered, akkor azon állítsd be a port átirányítást a gépedre, arra a portra, amit a DC++ használ a bejövő kapcsolatokhoz.
Nem az az IP címed.
a 192 kezdetű az ugye ilyesmi? 192.168.x.x ?
Ez a helyi hálózatra vonatkozó címed, és nem az internet felőli IP címed. Azt a címet az az oldal adja meg, amit linkeltem.
Ha nincs router-ed, akkor a helyi hálózat közötted és a szolgáltató router-e között van. (Azt nem kell konfigurálni, általában minden portot továbbít)
Hát akkor nemtudom mi a hiba...
Am köszi a segítséget ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!