Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyire fut szebben egy...

Mennyire fut szebben egy eredeti játék egy tört játékhoz képest?

Figyelt kérdés

Néztem videókat, hogy egy személy gtx 650 1gb-os videokártyával, 8gb rammal, i3 3220 (3.3GHz) processzorral játszott a FarCry4-gyel, 40-50FPS-sel, Ultrán. Eredetibe volt meg neki a játék. Mások kommentelték alá, hogy a nem eredeti game nem megy el ilyen beállításokkal ilyen jól, és még a gép is jobb volt. Nekem egy r7 250 2gb OC kártyám van, i3 3250 (3.5GHz), 6gb ddr3 1600MHz RAM-om. Ha leszedem törtben a FC4-et, akkor elvinné ugyanúgy, mint a srácnak? Mert nekem egy kicsit jobb azért a gépem, ha úgy nézzük.

Köszönöm a válaszokat.

2015. aug. 2. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Az R7 250 nem igazán jobb, mint a GTX650, kb egy szint (az, hogy 2GB-os az ebben a kategóriában majdhogynem semmit nem számít).

Nem kell mindent elhinni, ami a Youtube-on van.

Normál esetben a tört játék is ugyanúgy fut, mint az azonos verziójú eredeti.

Nekem eredetiben van meg a játék és eleinte GTX660 kártyával játszottam vele, de az Ultra kicsit sok volt annak is fullHD felbontáson. A későbbi GTX960 viszont már játszhatóan elvitte Ultrán és még a szőr szimulációt is rányomhattam (ez itt nvidia feature)...

Egy GTX650 biztosan nem viszi a játékot 40-50 fps-vel, legalábbis 1080p felbontáson (erre még a kétszer erősebb GTX660 sem volt képes).

2015. aug. 2. 20:40
 2/7 anonim válasza:
szerintem az egész marhaság, csak annyi a lényeg hogy egy játékot be tömöritik iso-ba vagy rarba aztán hackelnek egy crackat amihez nem kell a dvd lemez. szerintem elvinné
2015. aug. 2. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Tört játék és eredeti játék kb. ugyanúgy fut normál esetben.
2015. aug. 3. 14:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként teljesen HIGH-on játszom, 30FPS alá nem megy, és a szőr is be van nyomva, és szépen fut, 35 átlag FPS-sel. Godrays az ki van nyomva például, de anélkül is szép a játék. Nekem a high az bőven elég. Árnyék van mediumon, az a kivétel. :)
2015. aug. 8. 18:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném, csak abból indultam ki, hogy a Total War Rome II-t leszedtem törtben, medium-high-on ment 25-30 FPS-sel, és aztán megvettem steam-en, és maxon 35 az átlag FPS így.
2015. aug. 9. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen ezért írtam az elején, hogy azonos verziók esetén. A Steam-en a legfrissebb patch-ek is rajta vannak, míg a tört verzió, lehet, hogy csak a nyers 1.0 verzió volt. Mondjuk amit állítasz így is furcsa, túl nagy a különbség...bár nem ismerem azt a játékot.
2015. aug. 9. 15:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, a patchet nem láttam a bal alsó sarokban. A torrentes jóval régebbi volt, mint a steames.
2015. szept. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!