Ajánlanátok nekem játékokat?
2015. aug. 2. 19:41
12/16 A kérdező kommentje:
Ohh, na ezmár igen. Köszönöm! :D
The Witcheről sokat hallottam, ma végre kipróbáltam, nemrossz kis játék de valahogy nemvonzanak az ilyenek annyira (az első részt)
Meg a Dead Island 1 et is, azmár egy fokkal jobb. :D
2015. aug. 11. 19:10
13/16 anonim válasza:
itt van még pár:Niko: Through The Dream,Pro Evolution Soccer 2007,től-2014-ig,Proteus,Quantum Conundrum,Race The Sun,Ray's The Dead,Remember Me,Revenge of the Titans,Robocraft,Second Chance Heroes,Secret Files 3,South Park: The Stick of Truth,Space Run,Tales from the Borderlands,The Elder Scrolls V Skyrim,The Room,The Secret World,The Stomping Land,The Swapper,Tom Clancy's H.A.W.X 2,Unturned,Urban Trial Freestyle,Vector,Virtua Tennis 4,Warside,
14/16 A kérdező kommentje:
South Park az nagyonjó :D Csak a többit nemtom betudom e szerezni, de rajta vagyok :)
Ha bármikor eszedbe jut még játék, akkor irdmeg nyugodtan kószi :D
2015. aug. 11. 20:48
15/16 anonim válasza:
itt van mág pár: motoGP07-től 14-ig,A City Sleeps,A Fistful of Gun,Age of Pirates: Caribbean Tales ,Alpha Protocol,Alter Ego,Astro Tripper,Back to the Future: The Game,Battle: Los Angeles,Battlepaths,Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII,Bound by Flame,Bullet Run,Call of Duty Modern Warfare 3,Call of Juarez Gunslinger,Call to Arms,Chasm,Company of Heroes 2,Crash Time 4: The Syndicate,Darkest of Days,Deadpool,DiRT Showdown,Dizzel,Don't Starve, Doom 3,Dream,Dungeonland,Dustforce DX,Dynasty Warriors 8,EDGE,Feist,Fate of the World,Fast & Furious: Showdown,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!