Pelczhoffet Tomi kérdése:
Windows 10-en miért ne indul el egy csomó játék?
Figyelt kérdés
Rengeteg játék egyből le áll ( a program működése leállt) vagy error üzenet próbálkoztam win 7 kompatibilitással de semmi nem változott(win 7-ről frissítettem) és nem régi játékok nem indulnak el ha nem újjak pl AC unity stb AC 3 elindult de már a főmenü laggolt (gtx 970 i-3770k. Mit tehetek?2015. aug. 2. 16:44
1/4 anonim válasza:
Ezért várok még a frissítéssel. Kiderülnek a hibák, kijön pár frissítés, esetleg service pack.
2/4 Komplikato válasza:
Mondjuk lehet, hogy kell hozzá valamilyen egyéb szoftver is, nem?
Jellemzően a Visual C++ vagy a Dot Net Framework legfrissebb verziói a legtöbb programhoz kellenek, van amihez más komponens is. Persze nem árt szűz telepítés, sem a legfrissebb direkt W10 driverek felrakása. Nem szűz telepítésnél meg a régi driverek teljes dózerólása sem árt.
3/4 anonim válasza:
Mert frissítettél, nem tiszta telepítést csináltál, és összeakadt a régi, hibás rendszereddel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a vga drivert újra fel kellet raknom csak akkor amikor ki írtam a kérdést nem tudtam hogy újra is kell indítani a gépet mert felbontás már megvolt
2015. aug. 2. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!