Lehet windows 10-re frissíteni, ha lejárt a windows 8.1?
Figyelt kérdés
Egy ideje azt írta a gépem hogy aktiváljam a windows-t, ki is írt egy határidőt, de nem nagyon tudtam mit kell csinálni,ezért nem aktiváltam, a határidő lejárt, de nem történt semmi, kivéve hogy a jobb alsó sarokban mindig ki van írva hogy aktiválja a windows-t.És közben megjelent a windows 10. Az lenne a kérdésem, higy így is tudok-e 10-re frissíteni, vagy előtte vissza kell-e vinnem a boltba,ahol összerakták a gépemet (asszem nem eredeti windows), hogy fríssítsék?
Frissíthetsz de a windows 10 is ugyanúgy kiírja hogy "Aktiválja a windowst"
2015. aug. 1. 21:59
2/9 A kérdező kommentje:
És ha a windows 10-et nem frissítem,akkor nem lesznek korlátozások?
2015. aug. 1. 22:09
3/9 kszk2 válasza:
szerintem nem. nekem nem aktivált mert nem volt internet, de semmi korlátozást nem tapasztaltam.
2015. aug. 1. 22:21
4/9 anonim válasza:
Microsoft Toolkit ezzel tudod aktiválni és a win10 is aktiválva lesz !
2015. aug. 2. 03:20
5/9 A kérdező kommentje:
Megpróbltam toolkittel,de nem értek hozzá
2015. aug. 2. 13:04
6/9 anonim válasza:
A Beállítások > Adatvédelem menüpont alatt a Windows 10-ben minden fenti beállítást letilthatunk. A Beállítások fülnél leállíthatjuk azt is, hogy a gépünk update-eket küldjön
Frissítheted ha gondolod semmi bajt nem csinálsz vele ne aggódj, amikor a frissítés lezajlott KMS pico 10.0.7.10240 változatát futtatod 1x 1 kattintással és aktivált "teljes" windózod lesz, programjaid megmaradnak, fájljaid megmaradnak, asztali ikonok megmaradnak, dokumentumok és képek mappa tartalma is megmarad 100%.
2015. aug. 3. 11:31
8/9 anonim válasza:
Ha frissíteni szeretném,akkor az oldalukról kell letölteni?
Vagy inkább vegyem meg eredetiben?
2015. aug. 4. 16:38
9/9 anonim válasza:
letöltheted a microsoft letöltő központjából az ISO fájlt és azt kiírhatod Pendrivera vagy DVD re vagy csak simán rákattintasz windózon belül a telepítőre és futtatod a frissítőt.
amit tarts szem előtt mindeképpen, ha nem frissítést választod a telepítőn belül hanem uj telepítést akkor mindened törli, ha Frissítést választod akkor minden marad a helyén.
Még egy dolog, ha nem frissíted hanem uj telepítést csinálsz akkor számoljál rá, hogy az Aktiválást neked kell majd saját kezűleg ujra megoldanod (ingyen program KMS pico 10.0.7.10240)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!