Automatikus helyesírás ellenőrzés?
Köszönöm. Azt meg tudod esetleg mondani, hogy egyes dokumentumoknál az F7 billentyűre kijön egy kisebb ablak: Kívánja folytatni az ellenőrzést a dokumentum elejétől?
És onnantól bukott a mutatvány, mert nem csinál semmit.
Nem egészen értem. Ezt akkor szokta kiírni, ha az ellenőrzést nem a szöveg elején kezded, és az Igen megnyomására -- legalábbis nálam -- valóban folytatja a kihagyott résszel. Ha előzőleg mellőztetted az ottani találatokat, akkor azokkal már nem foglalkozik, amíg be nem zárod, és újra meg nem nyitod a dokumentumot. Ilyenkor, vagy, ha ott véletlenül tényleg nem talál hibát, akkor értelemszerűen csak a „A helyesírás ellenőrzése kész” üzenet következik.
Amit leírtál, az leginkább arra hajaz, amikor egy hibátlan szöveget ellenőriztetsz a közepétől, viszont nem tudom értelmezni, mi az, hogy „nem csinál semmit”. Nem közli, hogy végzett? Vagy lefagy a program?
Azt hiszem, az lesz a bibi, hogy az említett szöveg egy régebbi könyvem, amit még a Windows XP Word szövegszerkesztőjével írtam. Az újabb filokkal hibátlanul működik, amit tanácsoltál.
Köszönöm, ment a zöld pracli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!