Windows 10 aktiválása müködik valakinek?
Figyelt kérdés
pontosabban a tört windows 10röl lenne szó , van itt olyan akinek sikerült valahogy elinditani? két alternativat probaltam. újraraktam windows 7 prot w.loader 2.2.2vel aktiváltam és offline modba és probaltam felrakni windows 10et de kérte a termék kulcsot- illetve KMSPico programmal probáltam felrakni. ami kudarcba fulladt ugyancsak mert telepakolta a gépemet trojaival ami letetetlenné tette a kezelést. valakinek ötlet?2015. júl. 31. 20:06
1/13 anonim válasza:
A termékkulcsot megkapod, ha regisztrálsz, ott a tálcán a kis ikonnál.
2/13 A kérdező kommentje:
Mit regisztrálok hol regisztrálok?
2015. júl. 31. 20:09
3/13 anonim válasza:
Sok hamis KMS Picó kering a neten, mindig bevált helyekről szedd le, ne olyanról amit egyből kidob a kereső. De általában ott az iso mellé is beteszik, azt is fel kell másolni a pendrivera hogy telepítés után hozzáférj.
4/13 A kérdező kommentje:
[link] ettöl milyen megbizhatóbb oldal van úgy komolyan?
2015. júl. 31. 20:21
5/13 anonim válasza:
Indigo_Helium_Install_Beta_10.0.10240.zip ezen a néven van hozzá rendes aktiválás.
6/13 anonim válasza:
Hát pont ez a baj hogy hiszel az ilyen átveréseknek, pont hogy azon vannak vírusos cuccok, de ha már itt tartunk akkor:
7/13 anonim válasza:
Ha tetszik akkor pedig vedd meg eredetiben.
8/13 anonim válasza:
én daz loaderes win7-ről frissítettem, és aktiválva lett
9/13 A kérdező kommentje:
énis daz loader 2.2.2 vel aktivaltam a pro 7et és kérte a termékulcsot w10 telepitésnél
2015. júl. 31. 20:33
10/13 anonim válasza:
Olyat keress ami nem setup.exe, hanem sima kmspico könyvtárban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!