Miért nem jó az elvileg tökéletes driver? (Bővebben lent)
Nagy buzgóm tegnap letöltöttem a win 10-et, mondván hogy miért ne. Előtte megnéztem van-e rá driver a vga-mhoz, és van is. Pár óra szenvedés után eljött a driver telepítésének az ideje. Viszont. Amikor a rendszer kompatibilitást ellenőrzi az elején, ott el is hasal, mondván hogy nem talált kompatibilis hardvert. Holott jót töltöttem- win10, 32bit, Nvidia Geforce 210. Gondoltam arra, hogy aktiválás előtt nem tudja feltenni, de sikerült aktiválni és még mindig semmi. Szóval most egy olyan gépet használok ami lényegében semmire nem jó, egy 1080p-s monitoron 1280x1024-es felbontást nézek, és ha nem tűnt fel piszkosul idegesít ez az egész. Böngészek ötletek után ezerrel, de ha valaki tudna egy épkézláb segítséget adni, lekötelezne.
Konklúzió: Valaki legyen kedves és egy gyors, segítőkész válasszal segítsen. Ja és rég visszatettem volna a 7-et de ez a fránya így is megfogott. Köszönöm előre is.
Találtam közben egy valószínűsíthető okot amiért nem látja a vga-t. Eszközkezelőben a PCI Express gyökérportnál azt írja hogy: Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.
Utána olvastam hogy lehet ezt megoldani, elvileg az ütköző eszközt kell letiltani. Hogyan tudom meg melyik az? Már ha segítene ez egyáltalán, de az sose jó ha nem talál erőforrást szerintem.. 7-nél hasonlót sem produkált soha.
Mi okod volt, hogy egy működő rendszert lecserélj egy kiforratlan sz...rra? Most dobták csak piacra, tele van még hibákkal! Ha működött a régi, miért nem mentetted le (backup) vagy miért nem egy másik partícióra telepítetted az újat, hogy bármikor vissza tudj térni a régire, ami jó is volt?
Bár a válaszom ilyen szinten "nem hasznos", de talán elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!