Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Two Worlds 2-ben mi okozza...

Two Worlds 2-ben mi okozza ezt a hibát?

Figyelt kérdés
Játszok vele kb. fél órát, majd elsötétül a képernyő, és vagy teljesen lefagy a gép, vagy Alt+F4-el ki tudok lépni. Újraindítom, játszok vele fél percet és mintha beakadna a karakter futás közben, de akkor már az AltF4 sem segít, csak az újraindítás. Legutóbb pedig teljesen fehér lett a képernyő, csak a hud látszott, majd kiléptem és a Win is fekete fehér lett. GoG-os verzió van meg, amin nincs védelem, és más játéknál nem csinál ilyesmit.
2015. júl. 31. 01:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Fapados tippek:

1. Telepítsd újra.

2. Bírja a géped? Nem lehet hogy túlmelegszik?

3. Az első részhez kellett az első phsyx, ki tudja, lehet ehhez is kell.

2015. júl. 31. 01:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Van fent Physx.

Túlmelegedésre én is gondoltam, de csak ennél a játéknál melegedne túl? :/

Gépbekapcsolás után is egyből elindítom, és rá fél órára ugyanígy jelentkezik a probléma. Nincs egy erőgépem, de jól viszi, és keményebb játékok sem fagyasztották még meg a gépet.

2015. júl. 31. 01:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Less rá Speedfannal a hőfokokra terhelés alatt.
2015. júl. 31. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!